Selecteer een pagina

Het team van Consolidair

Auke van den Bos

Co-founder

Auke is na zijn studie economie, en eerst actief te zijn geweest als docent en zakelijk directeur in het onderwijs en de muziek industrie, inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de reisindustrie. Waarbij meer dan 20 jaar als zelfstandig ondernemer. De laatste 12,5 jaar als Nederlandse partner bij HRG. Met zijn analytische achtergrond, doorzettingsvermogen (hij heeft 2 keer de Elfstedentocht geschaatst) en ondernemersgeest is Auke binnen ConsolidAir met name actief op het gebied van financiën en leveranciers contracten. 

Marc de Zwart

Commercieel manager

Marc is al sinds 1985 werkzaam in de reisbranche, en heeft gewerkt als Office Manager voor klanten actief in de zakelijke dienstverlening en de leisure/consolidating, voor reisbureaus en touroperators.

Inmiddels is Marc al meer dan 20 jaar werkzaam als Commercieel Manager voor klanten in de consolidating. Sinds de start van ConsolidAir houd hij zich bezig met alle commerciële zaken binnen de organisatie. Zowel aan de klanten kant alsook onze leveranciers.

Zijn kernwaarden zijn: loyaliteit, openheid en transparantie, maar bovenal dienstverlening. Nieuwsgierig naar hetgeen wij voor u kunnen     betekenen…. Neem dan contact met hem op.

Henk Sprenkels

Groepsreizen specialist

Binnen ConsolidAir werkt Henk voornamelijk aan groepsboekingen vanaf 10 personen. In overleg met de airlines verzorgt en borgt hij de meest gunstige tarieven en voorwaarden.

Erik van Markus

Co-founder / managing partner

Erik is sinds 1999 werkzaam in de reisbranche. Na diverse directie functies bij (internationale) zakenreisburo’s en in de reistechnologie (Travelport) heeft hij in 2021 ConsolidAir mede opgericht. De diversiteit aan kennis, gedrevenheid en altijd klantgerichte aanpak maken dat klanten zich thuis voelen bij ConsolidAir. De bedrijfscultuur is bepalend voor ons succes. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Zijn motto; als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Kortom continue borgen dat service en producten aansluiten bij de veranderende wensen van klanten en hen inspireren en ondersteunen succesvol te kunnen ondernemen.

Anita ter Maat

Operationeel medewerker / IATA specialist

Anita is in 1990 begonnen op een vakantiereisburo in Utrecht. Na 7 jaar hier met veel plezier gewerkt te hebben, heeft zij de overstap gemaakt naar zakenreizen.

Na haar verhuizing naar Groningen is zij begonnen als ZRA. Om vervolgens na een aantal jaren weer in de zakenreisbranche te gaan werken. Inmiddels is Anita vanaf de start van onze onderneming werkzaam bij ConsolidAir.

Ingrid Winter

Operationeel medewerker / IATA specialist

Na haar opleiding aan de NHTV in Breda is zij in 2002 aan slag gegaan als travel consultant bij een zakelijk reisbureau. In 2016 heeft zij een specialisatie ontwikkeld in met name de technologie binnen de reisbranche; zoals onlinebooking tools, ticketing robot, etc. De kennis en ervaring van Ingrid kan zij nu dagelijks toepassen, en verder ontwikkelen, bij ConsolidAir. Met name bij de implementatie van nieuwe klanten en ook de inrichting van onze technologie bij bestaande klanten is waar zij zich in heeft gespecialiseerd.

Marnix van Asselt

Manager Finance & IT

Marnix heeft een economische achtergrond en is, na in een aantal verschillende sectoren gewerkt te hebben, in 2007 in de zakenreis branche gestart. Met zijn inmiddels 15 ervaring is Marnix dagelijks bezig om te zorgen dat technologische koppelingen en toepassingen voor onze klanten optimaal functioneren. En in de complexiteit van alle systemen wij optimaal kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten op het gebied van het automatiseren van processen. Daarnaast is Marnix verantwoordelijk voor interne financiële en administratieve processen en rapportages.

Anja Noordam

Operationeel medewerker / IATA specialist

Anja heeft de MTRO afgerond en meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche in leisure, corporate maar ook consolidating. Gewerkt bij o.a. Arke, van der Biesen, Schoenmaeckers, Globus een ATPi. Na een kennismaking met functies buiten de reisindustrie is zij sinds 1 januari dit jaar werkzaam bij ConsolidAir. Het bloed kruipt waar het niet gaan kan. Door haar interesse in andere landen en hun cultuur is zij blij weer terug te zijn in de branche waar haar hart ligt.  

Latoya Merken

IATA specialist

Latoya is geboren en getogen in Zuid Limburg. Dat hoor je als je haar aan de telefoon hebt. Ze is sinds 2003 actief in de reisbranche.
Ze heeft een track record in consolidatie, is jarenlang actief geweest bij ATPi op de afdeling consolidating.
Naast algemene klantvragen is zij ook verantwoordelijk voor het geven van trainingen aan klanten.
Zeer gedreven, enorm veel kennis, betrokken en vooral klantgericht. Met een passie voor Walt Disney.