Selecteer een pagina

Het team van ConsolidAir

Auke van den Bos

Co-founder

Auke is na zijn studie economie, en eerst actief te zijn geweest als docent en zakelijk directeur in het onderwijs en de muziek industrie, inmiddels meer dan 25 jaar werkzaam in de reisindustrie. Waarbij meer dan 20 jaar als zelfstandig ondernemer. De laatste 12,5 jaar als Nederlandse partner bij HRG.

Met zijn analytische achtergrond, doorzettingsvermogen (hij heeft 2 keer de Elfstedentocht geschaatst) en ondernemersgeest is Auke binnen ConsolidAir met name actief op het gebied van financiele en juridische zaken.

Marc de Zwart

Commercieel manager

Marc is al sinds 1985 werkzaam in de reisbranche, en heeft voor diverse reisorganisaties gewerkt waaronder reisbureaus, touroperators en consolidating. 

Met inmiddels al meer dan 25 jaar ervaring met consolidating is Marc een absolute specialist.  

Als commercieel manager bij ConsolidAir is Marc verantwoordelijk voor het ondersteunen van onze klanten en het onderhouden van relaties met leveranciers. Zowel op operationeel, commercieel als ook technisch gebied.

 

Henk Sprenkels

Groepsreizen IATA specialist

Henk, met meer dan 20 jaar IATA ervaring, is bij ConsolidAir uw primaire aanspreekpunt voor groepsreizen. De aard, omvang en complexiteit voor groepsreizen van meer dan 10 personen vereist een specifieke werkwijze. 

Iedere groepsreis aanvraag is maatwerk. In overleg met onze klanten wordt contact opgenomen met leveranciers teneinde u het meest passende voorstel te kunnen doen.

Daarmee borgen we de meest gunstige tarieven alsmede optimale voorwaarden. 

Erik van Markus

Co-founder / Managing Partner

Erik is sinds 1999 werkzaam in de reisbranche. Na diverse Directie functies bij (internationale) zakenreisburo’s en in de reis-technologie (Travelport) heeft hij in 2021 ConsolidAir mede opgericht.

Zijn diversiteit aan kennis, gedrevenheid en altijd klantgerichte aanpak maken dat klanten zich thuis voelen bij ConsolidAir.

De bedrijfscultuur is bepalend voor ons succes. Onze medewerkers maken daarbij het verschil. Zijn motto; als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg. Kortom continue borgen dat service en producten aansluiten bij de veranderende wensen van klanten en hen inspireren en ondersteunen succesvol te kunnen ondernemen.

Peggy van Oijen

IATA specialist

Peggy is sinds 2006 actief in de reisbranche. Ze is begonnen als grondstewardess op Schiphol. Daarna heeft zij de overstap gemaakt naar de zakenreisbranche. Gedurende 11 jaar heeft zij daar gewerkt als reserveringsmedewerkster voor zowel corporate als marine klanten.

Peggy is sinds 1 november 2022  IATA specialist voor ConsolidAir. Ontzorgen van klanten is wat zij graag doet. En is nieuwsgierig. Met name ook naar de diversiteit van klanten van ConsolidAir waardoor zij haar (reis)horizon nog verder kan verbreden.

 

Ingrid Winter

IATA specialist

Ingrid is na haar opleiding aan de NHTV in Breda in 2002 aan slag gegaan als travel consultant bij een zakelijk reisbureau. Vanaf 2016 heeft zij zich met name gespecialiseerd in de reis technologie, zoals on-line booking systemen, ticketing robot, mid & back office systemen, etc.

Deze specifieke kennis en ervaring past zij nu dagelijks toe in de  (technologische) advisering en ondersteuning van onze klanten. 

Daarnaast is Ingrid intensief betrokken bij de implementatie van nieuwe klanten. Met name daar waar het gaat om het inrichten van processen teneinde optimale efficiency te realiseren. 

Marnix van Asselt

Manager Finance & IT

Marnix heeft een economische achtergrond en is, na in een aantal verschillende sectoren gewerkt te hebben, in 2007 in de zakenreis branche gestart.

Met zijn inmiddels meer dan 15 jaar ervaring is Marnix dagelijks bezig om te zorgen dat technologische koppelingen en toepassingen voor onze klanten optimaal functioneren. En in de complexiteit van alle systemen wij optimaal kunnen voldoen aan de wensen van onze klanten op het gebied van het automatiseren van processen.

Daarnaast is Marnix verantwoordelijk voor interne financiële en administratieve processen en rapportages.

Anja Noordam

IATA specialist

Anja heeft de MTRO afgerond en meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche in leisure, corporate maar ook consolidating. Gewerkt bij o.a. Arke, van der Biesen, Schoenmaeckers, Globus een ATPi.

Na een kortstondige kennismaking met functies buiten de reisindustrie is zij sinds 1 januari 2022 werkzaam bij ConsolidAir. 

Door haar interesse in andere landen en hun cultuur is zij blij weer terug te zijn in de branche waar haar hart ligt.  

Latoya Merken

IATA specialist

Latoya, met ook al weer meer dan 20 jaar IATA ervaring, is vanaf de oprichting werkzaam bij ConsolidAir.     
Op het gebied van consolidating een absolute specialist.                               
Naast algemene klantvragen is zij ook verantwoordelijk voor het geven van trainingen aan zowel nieuwe als bestaande klanten.                                

Hans Eric Geertsma

Groepsreizen IATA specialist

Hans Eric is sinds 1994 werkzaam in de reisbranche bij o.a. een touroperator, incentivebureau en een zakenreisbureau. Ervaring in zowel de B2B als B2C. Hij haalt zijn motivatie en energie uit het uitgebreid en volledig ondersteunen van klanten. En is hierin recht door zee, duidelijk en gestructureerd. Primair is hij werkzaam op onze groepsreis afdeling. 

Ruud Milort

Groepsreizen IATA specialist

Ruud heeft meer dan 20 jaar ervaring in de reisbranche met o.a. incentive reizen en zakenreizen. Hij deelt zijn kennis en ervaring graag met klanten in de ondersteuning bij het aanvragen, boeken en ondersteunen van groepsreizen. Daar heeft hij inmiddels een echt specialisme in ontwikkeld.

Vacature

IATA specialist - 32 uur per week

We hebben een vacture bij ConsolidAir voor een Travel Consultant met IATA kennis. Wil je deel uitmaken van een (h)echt team met fijne collega’s, je kennis op het gebied van reizen verder ontwikkelen en plezier hebben in het vinden van oplossingen van soms complexe vragen van onze klanten, neem contact met ons op.