Selecteer een pagina

Persbericht Prijsvrij & D-Reizen

Reisorganisatie PrijsVrij heeft voor zowel haar merk Prijsvrij Vakanties als D-Reizen ConsolidAir aangewezen als haar consolidator. Erik van Markus en Auke van den Bos, de directie van ConsolidAir, geven aan zeer trots te zijn;  dit bevestigt dat wij, als nieuwe consolidator, de juiste strategische keuzes gemaakt hebben bij de inrichting van ons bedrijf, aldus van den Bos.

‘Betrokken, bekwaam en betrouwbaar. Maar vooral bezieling maakt het verschil’, aldus van Markus. ‘Het team van ConsolidAir toont aan dat we op basis van technologie, specialistische kennis maar ook in de persoonlijke ondersteuning van onze klanten het het verschil maken. En dat is waar wij ook in de klantrelatie met Prijsvrij onderscheidend zijn.

​Marc van Deursen, CEO en founder van Prijsvrij Vakanties; In onze afweging zijn onafhankelijkheid, bereidheid tot investeren in de nieuwste technische ontwikkelingen en het ondernemerschap, dat duidelijk aanwezig is bij ConsolidAir, doorslaggevende factoren geweest om voor ConsolidAir te kiezen