Selecteer een pagina

Travel Counsellors gaat airline contracten inkopen via ConsolidAir

Travel Counsellors Nederland heeft besloten de inkoop van contracten met luchtvaartmaatschappijen met ingang van 2022 in samenwerking met ConsolidAir te gaan uitvoeren.

‘Dit is een hele mooie verbreding van het dienstenpakket aan onze klanten. Naast technologie en content gaan wij nu gezamenlijk met Travel Counsellors ook de contracten met airlines beheren. Er is een behoefte aan sturing, advies en transparantie bij onze nieuwe opdrachtgever. Door onze kennis en systemen zoeken wij een ruimer aanbod van lagere tarieven alsmede optimalisatie van commerciële afspraken met airlines’, aldus Erik van Markus van ConsolidAir

Milka van Dam – Springer, General Manager van Travel Counsellors geeft aan dat dit onderdeel van de bedrijfsvoering meer focus behoeft. ‘Ons doel is door gezamenlijk met ConsolidAir de gesprekken met airlines te voeren we meer mogelijkheden zien tot het verkrijgen van een breder en scherper aanbod van tarieven. Hier kunnen onze Travel Counsellors in de verkoop naar de consument hun voordeel mee doen. Wij gaan uit van een efficiënte, commercieel goede en prettige samenwerking met ConsolidAir waarvan zowel de Travel Counsellors als de onderneming kunnen profiteren. Aldus Milka.